11 czerwca 2015

Pierwsze kulinarne wyróżnienie

Muszę się pochwalić. Zdobyłem pierwsze w życiu wyróżnienie, jeżeli chodzi o kulinaria. Otrzymałem je w konkursie zorganizowanym przez firmę Kamis, który polegał na przedstawieniu jak grillujemy ryby. Pstrąg z koperkiem i masłem jednak jest niezawodny pod względem smaku, jak i apetycznego wyglądu.

Konkurs zakończył się mniej więcej 2 tygodnie temu, a dziś kurier dostarczył paczkę z nagrodą, w której znalazł się fartuch oraz kilka nowych przypraw Kamis, które z pewnością wykorzystam w najbliższych dniach. Najbardziej jestem ciekawy przyprawy do karkówki (Montreal Steak), która nie zawiera glutaminianu monosodowego. Jestem wielkim fanem grillowanego mięsa, dlatego na pewno jak tylko pogoda pozwoli w ten weekend będę działał.

Na koniec muszę wspomnieć o bardzo miłej wiadomości, którą odczytałem otwierając karton. Możecie na nią zerknąć poniżej 🙂

kamis
image-469

Pierwsze kulinarne wyróżnienie
5 (100%) 2 głosów

Komentarze

Komentarze są wyłączone.